Sport- en speluitleen  DOCK Utrecht

Dock Utrecht leent sport- en spelartikelen uit. Scholen, buurtcomité’s, sportverenigingen en  particulieren  kunnen hiermee hun buurtfeest, sportdag of verjaardag tot een geweldig feest maken.

U kunt online een aanvraag indienen ga hiervoor naar producten  zoek artikel en voeg toe, meer artikelen ?. Ga weer naar producten en voeg het volgende artikel toe.Hierna kunt u op de bestellen button drukken en u gegevens invullen vergeet niet het akkoord aan te vinken. Wij controleren eerst of de artikelen beschikbaar zijn en sturen u dan zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging per mail.

 Contact:

Bij voorkeur per mail sportspeluitleenutrecht@dock.nl

Telefonische zijn wij alleen bereikbaar tijdens onze openingstijden.   088 8555 155. 

Adres en openingstijden: 

Europalaan 55, 3526 KP Utrecht.

We zijn gevestigd in park Transwijk neem de inrit naar de parkeerplaats, De doorgetrokken streep is daar onderbroken dus je mag links afslaan naar de parkeerplaats komende vanaf het Europaplein  Vanuit de stad is de inrit ongeveer 150 meter na de stoplichten hier rechts inslaan.  Let op de busbaan en fietsers!

Maandagochtend     : van 8.00 uur tot 12.30 uur. 

Woensdagochtend    :van 8.00 uur  tot 12.30 uur. 

Vrijdagochtend          : van 8.00 uur tot 12.30 uur.  

Zaterdagochtend       : Gesloten 

Zomervakantie sluiting van zaterdag 24 juli  tot en met zondag 15 augustus .

 

RETOUR tussen 08.00 uur  en 10.00 uur op de met u afgesproken dag.                              

AFHALEN  tussen  10.00 uur  en  12.30 uur op de met u  afgesproken dag.

Belangrijk om te weten:   

  • Je dient een geldig legitimatiebewijs te laten zien.
  • De tarieven zijn voor één gebruiksdag,tenzij anders vermeld en incl. BTW.
  • Bij ophalen betaalt u de leenkosten dat is uitsluitend mogelijk met een pinbetaling,
  • Er wordt geen borg gevraagd
  • Je dient zelf zorg te dragen voor vervoer van het materiaal. Wij kunnen (beperkt) eigen vervoer verzorgen helaas is het niet mogelijk vervoer te verzorgen in de mileuzone. Neem ruim op tijd contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen..
  • Wanneer je goederen leent , dan dien je deze op de afgesproken dag voor 10 uur 's morgens te retourneren
  • Verloren of beschadigde materialen dien je tegen nieuwwaarde te vergoeden. Wij adviseren je hiervoor een  (evenementenen en/of opzicht) verzekering af te sluiten, een aanspraakelijkheidsverzekering is onvoldoende.
  • Het geleende materiaal dien je schoon ,droog en compleet te retourneren. Reinigings- of reparatiekosten worden aan je doorberekend à € 35,- per uur. spring- en actractiekussens dienen correct  opgevouwen te worden.
  • Bij annulering tot 10 werkdagen voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden geen kosten in rekening gebracht. Verder gelden de regels zoals genoemd in artikel 5 van de algemene verhuurvoorwaarden.
  • U dient zelf de artikelen in/uit te laden neem voldoende hulp mee,  Indien mogelijk assisteren wij u graag met het in/uit laden van de artikelen dit gebeurt wel op uw eigen risico.

Graag tot ziens bij de sport- en speluitleen van DOCK Utrecht.