Sport- en speluitleen  DOCK Utrecht

Dock Utrecht leent sport- en spelartikelen uit. Scholen, buurtcomité’s, sportverenigingen en  particulieren  kunnen hiermee hun buurtfeest, sportdag of verjaardag tot een geweldig feest maken.

Voor informatie kunt u ons bij voorkeur mailen op sportspeluitleenutrecht@dock.nl ook kunt u ons bellen op 0888-5551 55. Houd u er rekening mee dat de medewerkers erg druk zijn met klanten en in het magazijn en niet altijd in staat zijn om de telefoon te beantwoorden.

U kunt online een aanvraag indienen ga hiervoor naar producten  zoek artikel en voeg toe,  meer artikelen ? Ga weer naar producten en voeg toe, hierna kunt u op de bestellen button drukken en u gegevens invullen vergeet niet het akkoord aan te vinken. Wij controleren eerst of de artikelen beschikbaar zijn en sturen u dan zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging incl reserveringsnummer per mail.

Adres en openingstijden: 

Europalaan 55, 3526 KP Utrecht. We zijn gevestigd in park Transwijk neem de inrit naar de parkeerplaats, De doorgetrokken streep is daar onderbroken dus je mag links afslaan naar de parkeerplaats komende vanaf het Europaplein  Vanuit de stad is de inrit ongeveer 150 meter na de stoplichten hier rechts inslaan let op de busbaan!

Maandagochtend     : van 8.00 uur tot 12.30 uur.        

Woensdagochtend    :van 8.00 uur  tot 12.30 uur.           

Vrijdagochtend          : van 8.00 uur tot 12.30 uur.    Vrijdag 2 oktober zijn wij gesloten.

Zaterdagochtend*      : van 8.00 uur tot 12.30 uur   

In de maanden oktober tm  maart zijn wij op zaterdag gesloten.

RETOUR tussen 08.00 uur  en !0.00 uur op de met u afgesproken dag.                              

AFHALEN  tussen  10.00 uur  en  12.30 uur op de met u  afgesproken dag.

Wij volgen de richtlijnen van het RVIM.

Belangrijk om te weten:

  • Je dient een geldig legitimatiebewijs te laten zien.
  • De tarieven zijn voor één gebruiksdag,tenzij anders vermeld en incl. BTW.
  • Bij ophalen betaalt u de leenkosten dat is uitsluitend mogelijk met een pinbetaling,
  • Er wordt geen borg gevraagd
  • Je dient zelf zorg te dragen voor vervoer van het materiaal. Wij kunnen (beperkt) eigen vervoer verzorgen niet in mileuzone en binnenstad van Utrecht neem ruim op tijd contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen..
  • Wanneer je goederen leent , dan dien je deze op de afgesproken dag voor 10 uur 's morgens te retourneren
  • Verloren of beschadigde materialen dien je tegen nieuwwaarde te vergoeden. Wij adviseren je hiervoor een  (evenementenen en/of opzicht) verzekering af te sluiten, een aanspraakelijkheidsverzekering is onvoldoende.
  • Het geleende materiaal dien je schoon ,droog en compleet te retourneren. Reinigings- of reparatiekosten worden aan je doorberekend à € 35,- per uur. spring- en actractiekussens dienen correct  opgevouwen te worden.
  • Bij annulering tot 10 werkdagen voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden geen kosten in rekening gebracht. Verder gelden de regels zoals genoemd in artikel 5 van de algemene verhuurvoorwaarden.
  • U dient zelf de artikelen in/uit te laden neem voldoende hulp mee,  Indien mogelijk assisteren wij u graag met het in/uit laden van de artikelen dit gebeurt wel op uw eigen risico.

Graag tot ziens bij de sport- en speluitleen van DOCK Utrecht.